Chef

chef

Marc Rewinkel

Onze Chef Marc Rewinkel, heeft zijn expertise opgedaan in vele sterrenrestaurants in binnen- en buitenland. Hij zette zijn eerste schreden in het culinaire vak bij het destijds zeer gerespecteerde restaurant “de Prins Oranje” in Baarn. Daarnaast voer Marc als sommelier twee jaar mee op het ‘vijfsterrenplus’ cruiseschip the Queen Mary 2 en kookte hij exclusief voor sterren als Lionel Richie en Madonna. Verder werkte hij in keukens van vermaande sterrenrestaurants zoals Auberge De Hoefslag, Gravin van Buren, het Amstel Hotel en bij het wereldberoemde Noord-Spaanse El Bulli. Ook kookte hij als Chef bij de Kastanjehof in de Lage Vuursche, waar hij een Bib Gourmand ontving.

Ron Blaauw

Michelin sterrenkok Ron Blaauw brengt ‘nouveau ruig’ in het Amsterdamse TOBACCO Theater. Een logische stap die past bij de hoge aspiraties die het theater uitspreekt om de nummer 1 van Nederland te worden. TOBACCO krijgt daarbij zeer regelmatig het verzoek van internationale gasten of er de mogelijkheid bestaat een diner te verzorgen op Michelin niveau.

Eigen Chef?

Bent u zelf chef de cuisine of gaat uw voorkeur uit naar een speciale chef? Misschien wel één bekend van televisie ? Dat is natuurlijk ook geen probleem! We informeren u hierover graag!

 

Wilt u juist helemaal geen chef en komt u liever zelf (met uw eigen kookgroep) kokkerellen? Ook welkom! We houden van dit soort initiatieven !

 

Heeft u interesse? Neem dan vooral contact met ons op.

Marc Rewinkel