Chef

chef

DENNIS HUWAË

Tijdens zijn werkend leven stond hij voornamelijk aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. ‘Daar ontwikkelde hij zijn feilloze gevoel voor de allerhoogste gastronomie’, aldus GaultMillau, die hem uitriep tot ‘Talentvol Chef van het Jaar 2018’.
Voor Huwaë is het creëren van een gerecht, een zoektocht naar de perfecte combinatie van ingrediënten, die elkaar versterken en aanvullen. Hij laat zich hierbij graag inspireren door ‘ street food ‘ van over heel de wereld. Naar eigen zeggen, zijn de klassieke technieken altijd de basis en maakt hij in zijn hoofd, de vertaalslag naar zijn eigen signatuur.

Ron Blaauw

Michelin sterrenkok Ron Blaauw brengt ‘nouveau ruig’ in het Amsterdamse TOBACCO Theater. Een logische stap die past bij de hoge aspiraties die het theater uitspreekt om de nummer 1 van Nederland te worden. TOBACCO krijgt daarbij zeer regelmatig het verzoek van internationale gasten of er de mogelijkheid bestaat een diner te verzorgen op Michelin niveau.

Eigen Chef?

Bent u zelf chef de cuisine of gaat uw voorkeur uit naar een speciale chef? Misschien wel één bekend van televisie ? Dat is natuurlijk ook geen probleem! We informeren u hierover graag!

 

Wilt u juist helemaal geen chef en komt u liever zelf (met uw eigen kookgroep) kokkerellen? Ook welkom! We houden van dit soort initiatieven !

 

Heeft u interesse? Neem dan vooral contact met ons op.

Marc Rewinkel