Locatie

pand2

TOBACCO Theater

Dat verwacht je toch echt niet als je in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam) loopt. Een indrukwekkende hoge zaal van 200m², opgetrokken uit staal en robuust wit pleisterwerk.
Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af!

Bij binnenkomst vallen direct de industriële bar en het stalen balkon op.  Het rijke verleden van de oude tabaksveiling laat een klein en zonnig glimpje van haar oude en rijke verleden zien. Het bruist als nooit tevoren in de Nes en zeker met KookStudio 1012 in de gelederen!

Onze Keukens

Tussen de bogen van de theater-catacomben ligt onze bijzondere kookstudio.

We organiseren culinaire workshops voor groepen vanaf 8 tot 40 personen. Heeft u interesse in een kookworkshop met meer dan 40 personen? Dan kunnen we uitwijken naar aanliggende ruimtes in het theater. Wat een rijkdom toch!

 

Na het leerzame en vooral gezellige kokkerellen is het tijd om te gaan genieten van uw culinaire werkzaamheden. Het open haardje en de lange houten tafels met daarop een lekker rood wijntje staan in de wijnkelders op u te wachten.

keukens

Het Rode Gevaar

Het kloppende hart van de theatercatacomben: Het Rode Gevaar.
De muren zijn bewerkt door schilder en artiest Paul Janssen. Heel intens en toch voelt het zo natuurlijk.

 

Het is de connectie naar de entree en theaterzaal en hier vind u ook de dames- en heren toiletten. Op alle vlakken dus een niet te missen ruimte op weg naar de Kookstudio en de wijnkelders waar we van onze zelf gekookte diners genieten.

rodegevaar

Wijnkelders

De authentieke wijnkelders van het TOBACCO Theater liggen verscholen in de catacomben van het oude tabaksgebouw. Een klassiek schouwspel van artistieke bogen en mediterrane muren.

De wijnkelders beschikken over een eigen barretje, geluidsinstallatie en een knapperend haardvuurtje. Een bourgondisch sfeertje dat extra wordt gevoed door de lange, eiken houten tafels met kleine gekleurde houten krukjes en statafels gemaakt van olievaten.

Een geweldige plek om van uw zelf gekookte maaltijd te genieten.

C’est formidable!

wijnkelders