Moroccan

De Marokkaanse keuken ligt tussen de Mediterrane keukens en de Afrikaanse keukens in en is sterk beïnvloed door de keukens van de Moren, de Arabieren en de Berbers en staat bekend om het gebruik van veel en verschillende soorten kruiden.

Aan het uiterlijk van de gerechten wordt in de Marokkaanse keuken veel aandacht besteed. Daardoor zien ze er altijd zo feestelijk uit. De Marokkanen zeggen niet voor niets dat ze leven in een land van melk en honing.

En natuurlijk was je je handen, want je eet met je handen. Om precies te zijn met de eerste drie vingers van de rechterhand.

EXTRA'S
Kies uit een van onderstaande extra's om uw workshop een extra dimensie te geven:
  • Drank Arrangement
  • Tafelwaterarrangement
  • Wijnproeftafel o.l.v. vinoloog
  • Gouden Pollepel
  • Naborrel
  • Naborrel met DJ
  • Aanwezigheid celebrity chef
  • Culigift
  • Kookschort
  • Kookschort met opdruk
  • Koop uw CO2-uitstoot af