Proef de Provence

Op de honderden marktjes is er in de Provence nooit een tekort aan wijn, olijfolie en truffels. Dit zijn dan ook de hoofdrolspelers van de Provençaalse gastronomie. Aangevuld met Provençaalse kruiden of Herbes de Provence.  Je kan het slechter treffen…

Aan ons de kunst om dit heerlijke Franse sfeertje naar Amsterdam te brengen. We mogen, met enige schroom gemeld, zeggen dat we er aardig in zijn geslaagd met de gekleurde houten krukjes, lange eiken tafels, een knapperende open haardje en het bijzondere bogenspel in de catacomben. Onze Chef de Cuisine Antoine Hermans dompelt u graag onder in deze Mediterrane sfeer.

EXTRA'S
Kies uit een van onderstaande extra's om uw workshop een extra dimensie te geven:
  • Drank Arrangement
  • Tafelwaterarrangement
  • Wijnproeftafel o.l.v. vinoloog
  • Gouden Pollepel
  • Naborrel
  • Naborrel met DJ
  • Aanwezigheid celebrity chef
  • Culigift
  • Kookschort
  • Kookschort met opdruk
  • Koop uw CO2-uitstoot af